Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Buď v tričku, nebo nahá. Pyžamo už snad ani nemám, teda mám asi dvě košilky, hezky uložené ve skříni :)

0 0
možnosti

No.. Neodpustím si jednu veselou příhodu. Teď trochu váhám, jestli to na Vás nebude poněkud silná káva. Ale minulou zimu, to když jsem spal v manželčině noční košilce s Mikimausem, nastěhovala se k nám do domu rodinka potkanů. To se občas na vesnici stává. Vzbudil mě hluk ze špajzu. Potkani tam řádili, jako na rautu bohatých kurev. Vzal jsem sportovní pistoli a hned jednoho picnul. A pak se to stalo. Jdu se vyčůrat a pistoli jsem si držel v podpaží. Nějak mi vyklouzla a jala se padat do mísy. Chytil jsem jí bleskově ve vzduchu, ale musel pustit to, co jsem před tím držel v ruce. Jistě chápete jak to dopadlo. Na památku této události nechal jsem se vyfotit v jezdeckých botách, v červené noční košili s kloboukem a s kapitálním potkanem. Hotový Buffalo Bill.

0 0
možnosti

Zdravím. Ptáte se, tak odpovídám. V pyjamu jsem spal naposledy na vojně. Nejlepší jsou slipy a sepraná trika. Jelikož jsem recesista, půjčil jsem si od manželky červenou noční košilku s Mickey Mousem. Jednou jsem v tom vohozu ráno vyvezl popelnici k silnici a viděl mě soused. Divně koukal a já se dusil smíchem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 97
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1209x
Úsměvy, ale  i smutné chvilky k zamyšlení, příběhy, které nás naplňují a učí žít. Jsem ráda obklopena lidmi, kteří mi život zpestřují, jsem jim za to vděčna. Od mládí jsem si psala deník, skoro deset let. Možná i proto jsem už tehdy brala život až moc vážně. Zůstalo mi to dodnes, všechno až moc detailně řeším,  i když to stejně neovlivním. Každopádně to má i svá pozitiva, snažím se celý život absolutně vychutnat a naplno prožít každou minutu, jako kdybych stále vnímala nenávratnost času. Všem kteří se se svými příběhy v mých knihách objevují upřímně děkuji. Něco úžasného – lidské osudy jsou velmi často sobě tak podobné, nevyzpytatelné a velmi barvité, já  jim jen   trošku  pomáhám, když o nich píši  – kořením je. Příběhy  chaotické, vtipné, někdy strhující. To zbožňuji. Záznamy  života „MEA CULPA“, příběhy které mi dávají šanci psát.“A o tom to vše je!“

V roce 2010 jsem vydala knížku "Povidání pro kamarádky". V roce 2015 nakladatelství Jota vydalo moji druhou kníhu "Nejsem namalovaná".

Seznam rubrik